Titan gel Danish

titan gel dkTitan Gel er et innovativt produkt, der øger størrelsen og omkredsen af din penis, uden risiko for bivirkninger. Er du utilfreds med længden af din penis, eller er din partner, så er det på tide at tage sagen i egne hænder. Titan Gel giver dig muligheden for selv at forstørre din penis permanent. Hele processen er smertefri, naturlig og enkel.

Selv om mange kvinder hævder at størrelsen ikke er vigtig, er sandheden en smule anderledes. Anonyme undersøgelser viser, at kvinder stadig anser længden og omkredsen spiller en vigtig rolle i kvaliteten af samleje. Hvis du er blandt dem, hvis penislængde er mindre end 15 centimeter, er der store chancer for at din partner ikke bliver tilfredsstillet i sengen. Netop på grund af dette er Titan Gel specielt fremstillet til at øge penisstørrelsen, og samtidig styrke dit selvværd og din partners nydelse i sengen.

Det er dog vigtigt at huske, at der ikke findes noget produkt som giver resultater natten over. Det er nødvendigt at være vedholdende og anvende præparatet dagligt. Titan Gel bruges til at øge din penisstørrelse uden smertefulde og dyre behandlinger og langvarige genoptræningsperioder efter forskellige operationer. Regelmæssig brug af Titan Gel kan give dig de ønskede resultater over tid.

Titan Gel SammensætningTitan Gel Sammensætning

Titan Gel er resultatet af en omhyggeligt udvalgt kombination af naturlige ingredienser. Dette gør produktet sikkert og risikofrit at bruge. Tribulus Terrestris er en plante rig på steroide saponiner og polyfenoler af en afrodisiakum virkning, der er ansvarlig for potentierende styrke og opretholdelse af libido hos en mand. Guarana-ekstraktet eliminerer nervøsitet, fysisk og mental udmattelse og påvirker samtidig humøret.

Makka-roden er rig på vitaminer, mineraler og fedtsyrer, og betragtes som en Super Food, der giver energi til kroppen og har en gavnlig virkning på fertilitet. Epimedium Sagittatum er kendt i østen som en fremragende og kraftfuld afrodisiakum rig på flavonoider, der er ansvarlig for at øge blodtilførslen til penis.

Hvordan bruges Titan Gel?

Hvordan bruges Titan Gel

Titan Gel er enkel at bruge. Det er en smertefri procedure, der ikke skaber nogen form for ubehag før, under eller efter brug. Gelen bør påføres jævnt, på den rene penis og over hele længden. Hold din penis med tommelfingeren og pegefingeren på roden og massér forsigtigt din penis, indtil gelen

absorberes. Det er nok at massere gelen ind i et par minutter, 30-40 minutter før samleje. Produktet pletter ikke efter påføring, og afgiver ikke nogen ubehagelig lugt. Nu kan du blot nyde sit samleje!

Erfaringer med Titan Gel

Sven Titan gelMens jeg var yngre, prøvede jeg hele tiden at skjule ‘ham’ fra andre drenge i klassen, når vi var på toilettet eller i bad. Da vi blev ældre og fik kærester, var jeg den eneste der stadig var jomfru, så jeg løj om det. Da jeg var 23 var min erigerede penis kun 9 cm lang. Jeg hørte om Titan Gel, og tænkte at jeg lige så godt kunne prøve den. I dag er ‘han’ 14 cm lang, og jeg er meget tilfreds.
Sven, 31

Lena Titan gelJeg elsker min mand, men må indrømme at der i vores forhold er der noget, jeg ikke er tilfreds med. Så besluttede jeg at finde noget der kunne hjælpe os, så jeg købte ham Titan gel. Efter et par måneder var hans penis vokset, både i længde og omkreds. Nu elsker jeg ham endnu mere!
Lena, 42

 

Nicolas Titan gelDa jeg begyndte at bruge det, havde jeg ikke lyst til at sige noget til nogen, for jeg var flov og bange for at folk ville grine af mig. Jeg var vedholdende, og så fik jeg det jeg altid havde ønsket mig – nemlig en større penis. Nu lever jeg drømmelivet og med en længde på 18 cm har min selvtillid aldrig haft det bedre.
Nicolas, 35

 

David Titan gelJeg var ikke utilfreds med længden af min penis, men desværre havde jeg et problem med varigheden af erektionen. Selvom jeg forsøgte at komme problemet til livs på flere måder, lykkedes det mig ikke, før jeg begyndte at bruge Titan Gel. Nu er erektionen langvarig, stærk, og penis er lidt større, både i omkreds og i længde.
David, 46

 

Hvor og hvordan kan man købe Titan Gel?

Få Titan Gel lige til døren med få trin. Først skal du udfylde dine oplysninger i formularen og indsende ordren. Derefter ringer vores operatør til dig for at bekræfte din ordre. Når det er gjort, vil du modtage pakken på din angivne adresse og betale for produktet.