Titan gel Suomi

Titan gel FI

Titan gel on innovatiivinen tuote, jota käytetään peniksen kokoon ja paksuuden kasvattamiseen ilman mitään sivuvaikutuksia. Jos olet tyytymätön sukupuolielimesi pituuteen eikä kumppanisikaan ole siihen tyytyväinen, on aika “ottaa asia omiin käsiinsä”. Titan gel käyttö mahdollistaa peniksen pituuden kasvattamisen kerralla ja pysyvästi. Koko prosessi on kivuton, luonnollinen ja yksinkertainen.

Vaikka monet naiset väittävät, että pituudella ei ole merkitystä, totuus on hieman erilainen. Anonyymit tutkimukset osoittavat, että naiset ovat edelleen sitä mieltä, että peniksen pituus ja paksuus vaikuttavat merkittävästi seksuaalisen yhdynnän laatuun. Jos olet niiden miesten joukossa, joiden peniksen pituus on alle 15 senttimetriä, on suuria todennäköisyys sille, että kumppanisi ei ole onnellinen ja tyytyväinen. Juuri tämän vuoksi Titan gel on valmistettu peniksesi koon kasvattamista varten, ja sillä voi myös auttaa oman itsetuntonnon paranemiseen sekä kumppanin nauttinnon tasoon.

Sinun on pidettävä mielessä, ettei ole olemassa tuotetta, joka tuottaisi tuloksia yhdessä yössä, vaan käytön tullee olla pitkä kestoista ja valmistetta tulee käyttää päivittäin. Titan gel käytetään peniksen koon kasvattamiseen ilman kivuliaita ja tylsiä hoitoja ja pitkäkestoisia paranemisjaksoja erilaisten leikkausten jälkeen. Titan gel säännöllinen käyttö saattaa tuottaa halutut tulokset.

Titan gel koostumusTitan geeli koostumus

Titan gel koostuu huolella valituista luonnollisten kasviperäisten ainesosien yhdistelmästä. Siksi se on luotettava ja käyttössä täysin turvallinen. Tribulus Terrestris on kasvi, joka sisältää runsaasti steroidisia saponiineja ja polyphenoleja, joilla on afrodisiaalinen vaikutus, joka voimistaa miehen potenssia ja ylläpitää libidoa. Guarana-uute ehkäisee hermoston, fyysistä ja henkistä väsymystilaa ja vaikuttaa myös mielialaan.

Makka-juuri sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja rasvahappoja, ja sitä pidetään super-foodina, joka tuottaa energiaa keholle, ja jolla on hedelmällisyyttä lisäävä vaikutus. Epimedium Sagittatum tunnetaan idässä erinomaisena ja voimakkaana afrodisiaikina, joka sisältää runsaasti flavonoideja, jotka lisäävät peniksen verenkiertoa.

Miten Titan gel käytetään?Miten Titan gel käytetään

Titan gel käyttö on yksinkertaista. Sen käyttö on kivutonta, eikä se aiheuta epämiellyttäviä tuntemuksia ennen käyttöä, sen aikana tai sen jälkeen. Geeli tulee levittää tasaisesti puhtaalle penikselle suihkun jälkeen ja koko peniksen pituudelle. Pidä peniksestäsi kiinni peukalolla ja etusormella ja hiero ainetta varovasti penikseesi, kunnes geeli imeytyy.

Riittää, että geeliä hieroo muutaman minuutin ajan, 30-40 minuuttia ennen seksuaalista kanssakäymistä. Levittämisen jälkeen ei jää jälkiä tai epämiellyttäviä tuoksuja. Tämän jälkeen voit nauttia seksuaalisesta kanssakäymisestä!

Kokemuksia Titan gel

Miika Titan gel Pyrin nuorempana aina piilottamaan “hänet” muilta luokan pojilta, kun kävimme yhdessä vessassa. Kun tytöt tulivat kuvaan, olin pojista ainoa, joka oli vielä neitsyt, joten valehtelin siitä. 23-vuotiaana penikseni oli erektiossa vain 9 cm pitkä. Kuulin Titan gel ja aloin käyttää sitä. Se on nyt 14 cm pitkä ja olen erittäin tyytyväinen.
Miika, 28

Sofie Titan gelJumaloin miestäni, mutta suhteessamme oli jotain, johon en ollut tyytyväinen. Joten päätin etsiä jotain, joka auttaisi meitä ja ostin hänelle Titan gel. Muutaman kuukauden kuluttua penis kasvoi pituutta, ja sanoisin, että jopa sen paksuus on suurempi. Nyt rakastan häntä vieläkin enemmän!
Sofie, 30

Joel Titan gelKun aloin käyttää sitä, en halunnut sanoa mitään kenellekään, koska pelkäsin että ihmiset nauraisivat minulle. Jaksoin yritää ja minulle tapahtui se, mitä olen aina halunnut, sillä minulla on nyt suurempi penis. Nyt elän unelmaani eikä tilanne voisi mitenkään olla parempi kuin tällä 18 cm:n pituudella.
Joel, 42

Samuu Titan gelEn ollut tyytymätön penikseni pituuteen, mutta valitettavasti minulla oli ongelmia erektion keston kanssa. Vaikka etsin siihen ratkaisua, en onnistunut, ennen kuin aloitin Titan gel käytön. Nyt erektio on pitkäkestoinen, voimakas ja penikseni koko hieman suurempi.
Samuu, 36

Miten ja mistä Titan gel voi ostaa?

Prosessi on valmis muutaman vaiheen jälkeen. Ensinnäkin: sinun on täytettävä lomakkeen perustiedot ja lähetettävä tilaus. Sitten operaattorimme soittaa sinulle ja tekee tilausvahvistuksen. Kun tämä on tehty, saat paketin kotiosoitteeseesi ja maksat siitä.