Titan gel Hrvatska

titan gel hrNiste zadovoljni veličinom svog spolnog organa? Pitate se kako povećati penis? Očekivali ste da će tijekom godina dosegnuti željenu duljinu, no to se ipak nije desilo?

Ako vam se na sve ovo dešavalo da i neke djevojke s kojima ste imali sekusalni odnos, nisu bile zadovoljne, onda vam definitivno treba izlaz iz ove situacije, a krema za povećanje spolnog organa će vam pomoći u tome.

Naša preporuka je svakako Titan – gel za povećanje penisa. Sve i da vaša partnerica odlučno tvrdi kako joj veličina nije bitna, ako vi niste zadovoljni sobom, treba to da promijenite. Odakle uopće potiče ta priča da je veliki penis mjerodavan za dobro seksualno iskustvo? Prije, u prapovijesnim vremenima, veličina muškog spolnog organa uopće nije označavala isključivo da se zadovolje potrebe žene.

Poanta veličine se ogledala u muškosti – djevojke su odlučivale tko će im biti partner na osnovu tog parametra. Što je penis bio veći, samim tim je bila manja distanca, odnosno put koji sperma treba proći poslije ejakulacije, pa su šanse da začnete bile veće. Prema tome, svaka tadašnja djevojka htjela je imati muškarca koji će bez problema moći podariti novi život.

Danas, veličina penisa se smatra odrazom ženskog zadovoljstva i osjećanja muške moći i superiornosti u krevetu. Neke se zalažu da je tehnički dio čitavog procesa najbitniji, dok neke tvrde da bez većeg opsega i duljine spolnog organa svog partnera, uopćte ne bi mogle da uživaju. Što god da je razlog, činjenice jasno pokazuju kako stoje stvari.

Ne dopustite da vaša partnerica samo mašta, transformirajte njene i svoje snove u javu.

Kada vam kažu da veličina nije bitna – lažu.

Anonimne ankete su pokazale da čak 98% žena smatra da je bitno to što njihov odabranik mora imati veliki penis. Kolike su šanse da nađete djevojku koja spada u ova 2%? Gotovo nikakve. A i ona će vjerojatno da laže na ovu temu. Zato, poduzmite nešto po tom pitanju, uzmite stvar u svoje ruke i ne dozvolite da se više ikad osjećate nesigurno jer vam je penis manji od 15 cm.

Nego, da li ste znali da samo 3% muškaraca ima duljinu penisa preko 20 cm, a samo 6% njih kupuje extra dugačke kondome? Da li vi želite biti jedan od njih? Korištenjem “Titan gela” postoji izuzetno realna mogućnost da se dogodi povećanje duljine, ali imate i realne šanse da proširite opseg svog penisa jednom zauvijek. Uradite ovo na potpuno prirodan način, bez bolova, stopa rizika u procesima napretka, kao i bez činjenice da morate dugo apstinirati od seksa (ukoliko to sami ne želite, pa pričekate da se rezultati pojave).

Titan gel: preparat koji daje rezultatetitan gel hrvatska

“Da li je moguće povećati spolni organ? Kako povećati penis?”

Koliko ste puta sebi postavili ovakva pitanja, a koliko puta ste naišli na konkretan odgovor i rješenje? Tako smo i mislili. Ne brinite, sada ste na pravom mjestu! Titan – gel za povećanje spolnog organa je ono što vam je potrebno sve ovo vrijeme. Napravljen sa namjerom da osim penisa poveća i vaše samopouzdanje, ali i nivo uživanja vaše partnerice, Titan gel je idealan izbor za sve ljude koji žele povećati penis.

Morate biti pri svijesti da rezultati niti dolaze, niti odlaze preko noći. Kada jednom postanete uporni, postićete željeni opseg i duljinu, pa nećete morati razmišljati o nekim drugim opcijama za povećavanje penisa. Bitno je da ste istrajni, te da tokom svakog dana nanosite Titan gel. Kada uđete u rutinu, a rezultati počnu biti vidljivi – onda ide ono najbolje: naglo povećanje muškog libida, pa samim tim i bolja predanost u krevetu.

Neki kao metod povećanja penisa primjenjuju rizične zahvate. Mi kažemo NE!

Titan – gel za povećanje spolnog organa čini vaš penis većim i duljim, a bez potrebe da se podvrgnete bolnim kirurškim zahvatima i dosadnim tretmanima oporavka nakon čitavog procesa. Učinite to na prirodan način, koristeći gel za povećanje penisa, koji vam neće zadati dodatne glavobolje. Zapravo, pomenuti zahvati mogu loše uticati na erektilnu funkciju, s obzirom da su tkiva penisa sklona istezanju i deformacijama.

Čak i da ne budete imali ovih problema, zašto biste bacali čitavo bogatstvo, kad za manju svotu kuna možete postići isti efekt? Sa korištenjem Titan gela, ne morate provesti niti jedan dan bez seksualnih odnosa, dok je situacija sa zahvatom potpuno drukčija. U slučaju da se odlučite za Titan gel, nemate od čega da se oporavljate, već samo da napredujete. Postoji i opcija pomoću kojih efekt postižete vakuum pumpom.

No, to zadovoljstvo postignutim rezultatima trajat će veoma kratko. Pored toga, ovaj metod je veoma nepraktičan i osobu koja ga upotrebljava prate jaki bolovi. Sigurni smo da na planeti ne postoji žena ili djevojka koja bi uživala gledajući svog muškarca kako se preznojava od muke dok pokušava da poveća svoj ponos, umjesto da se za to vrijeme posveti uživanju u predigri.

Pojavili su se i takozvani flasteri za povećanje spolnog organa, no njihovo dejstvo nije provjereno pa ne treba rizikovati sa takvim proizvodima, već ih izbjegavati da ne biste bez potrebe bacali novac. Zato, ne postoji razlog da se ne oprobate sa uporabom Titan gela. Učinkovit, bezbolan, a povećava i proširuje vaš penis bez da morate apstinirati od seksualnih odnosa.

Titan gel SastavTitan gel sastav

Na prvu zvuči pomalo nevjerojatno, ali da Titan gel zaista pomaže – pomaže. Zahvaljujući svojm jedinstvenim supstancama, stvaraju se potpuno očekivani efekti, pa je pažljivom kombinacijom sastojaka iz prirode tvorac Titan gela uspio zadivjeti muškarce i žene širom planete. Rezultati su impresivni, a put kojim se stiže do njih je zdrav, bezbolan i učinkovit.

Bitno je pomenuti da je ovaj gel za povećanje penisa sačinjen samo od 100% prirodnih sastojaka, pa kad sagledamo njegov sastav u odnosu na druge proizvode koji se reklamiraju na tržištu, možemo s pravom reći da je Titan gel pouzdan i da ne stvara nikakve probleme sa zdravljem muškaraca koji ga koriste.

Po čemu je Titan gel jedinstven, a opet ima tako snažnu formulu? U sebi sadrži ekstrakt žlijezde Guantam žabe, koji je među aktivnim supstancama ovog gela. Ova žaba je inače nastanjena u Južnoj Americi, pa su stanovnici tih područja znali za nevjerojatne efekte koje pruža žlijezda ove žabe i koriste je tisućama godina.

Tribulus terestris

Ovo je biljka u kojoj su sadržani steroidni saponini, kao i polifenoli koji imaju utjecaj na pravilan balans nivoa libida. Prema istraživanjima, dobijeni rezultati pokazuju kako se lokalizacijom Tribulus Terrestrisa seksualna potencija pojačava i pruža pozitivan utjecaj na libido. Još u antičkim zemljama, poput Grčke, Kine i Indije – ova biljka se smatrala poznatim afrodizijakom.

Ekstrakt guarane

Pametno kombinirano svojstvo biljke guarane sa drugim prirodnim bogatstvima doprinijelo je eliminisanju nervne napetosti, fizičke i mentalne iscrpljenosti, kao i redukciji lošeg raspoloženja. Nakon što se ekstrakt guarane nanese/unese u tijelo, ono se znatno sporije umara tokom izvođenja fizičkih aktivnosti, baš zbog viskog udjela kofeina koji se povremeno oslobađa. Ovo znači samo jedno – guarana je sjajan afrodizijak.

Maca korjen

S obzirom da obiluje vitaminima, mineralima, nutrijentima i masnim kiselinama koji su zaslužni za optimalno održavanje funkcija tijela – ova biljka se još smatra i tzv. “super hranom” zbog čega je Maca koren dobila mesto u sastavu Titan gela? Daje veću energiju tijelu, definitivno pojačava fizičku snagu, ali i povoljno utječe na plodnost, budući da se broj spermatozoida povećava i bolje pokreće. Uočen je pozitivan libido kod oba spola.

Epimedium sagitatum

Ovo je prirodni ekstrakt žutike. Na Istoku je poznat kao odličan i snažan afrodizijak. Što je njegova tajna? Zapravo, ikarin koji se nalazi u ovom esktraktu je flavonoid zaslužan za povećanje dotoka krvi u koji povećava u spužvasto tkivo penisa. Na ovaj način se poboljšava i produljava vrijeme trajanja erekcije. Ikarin također utječe na povećanje nivoa neuroprenosnika koji su odgovorni za seksualno uzbuđenje.

Kako djeluje Titan gel?Kako djeluje Titan gel

Kako smo već istaknuli, Titan gel sadrži samo prirodne sastojke čije aktivne supstance snažno djeluju na povećanje obima i duljine penisa. Pri tome ne postoji mogućnost za javljanje bilo kakvih nuspojava.

Titan gel, redovitom uporabom, garantuje željene rezultate. Pored toga erekcije postaju duže i snažnije, a povećava se i osjetljivost polnog organa pa je povećan i užitak tijekom seksualnog odnosa. Ovo su rezultati koje ne možete dobiti uz pomoć drugih sredstava a bez negativnih posljedica.

Pored svega gore navedenog, Titan gel ima i protuupalno dejstvo. Naime, smanjuje se rizik od upalnih procesa i nekih spolno prenosivih bolesti. Ovaj prirodni preparat će pored povećanja penisa, poboljšati i druge aspekete vašeg seksualnog života. Redovitom i pravilnom uporabom Titan gel omogućava:

  • omogućava snažnu erekciju
  • spriječava prijvremenu ejakulaciju
  • povećava užitak
  • povećava seksualni nagon

Titan gel upotrebaTitan gel upotreba

Kada je u pitanju Titan gel, korisnički vodič za uporabu je veoma jednostavan. Brojni drugi preparati koji imaju sličnu funkciju nisu uvijek jednostavni za uporabu. Zamislite samo one pumpice za povećanje penisa, možete li uopće pretpostaviti kako se koriste? Zamislite da pred seksualni odnos morate da koristite tu spravicu i još da partner naiđe i prekine vas u pola posla? Pored toga ove pumpe su prilično opasne ukoliko se ne koriste na pravi način jer trajno mogu oštetiti osjetljive žilice i tkivo penisa.

Pored vakuum pumpica, na tržištu postoje i flasteri za povećanje spolnog organa. U pitanju je flaster koji treba zaljepite na svoj penis. Zamislite samo to odljepljivanje!

Kada je u pitanju Titan gel, uporaba podrazmijeva potpuno bezbolan proces bez bilo kakvog osjećanja neprijatnosti prije, tijekom ili poslije upotrebe. Ne postoji mogućnost pojave bilo kakvih negativnih posljedica ili neprijatnih situacija. Koristi se i nanosi jednostavno, brzo i lako.

Naime, kako biste postigli najbolje rezultate uz Titan gel preparat, potrebno je da svaki dan nanosite gel na sljedeći način. Nakon što se istuširate nanesite gel na čist spolni organ. Potom ravnomjerno nanesite gel cijelom duljinom penisa i razmažite tako što ćete penis pridržati palcem i kažiprostom na korijenu i povući prema glaviću penisa nekoliko puta. Pričekajte da se gel upije, dovoljno je nekoliko minuta.

Gel je preporučljivo nanositi 30-40 minuta prije seksualnog odnosa. Koža penisa prilično brzo apsorbuje Titan gel. Nakon nanošenja ne ostaju nikakvi tragovi, ne prlja se odjeća i nema neugodnih mirisa. Ostaje samo čvrst penis u erekciji koja dugo traje! S obzirom da ne ostavlja nikakve tragove, partnerica ne može ni naslutiti da koristite neki preparat za povećanje i stimulaciju penisa, nego će se samo pozitivno iznenaditi novonastalim promjenama i uživati u novom seksualnom iskustvu sa vama.

Rezultati korištenja Titan gela su vidljivi veoma brzo. Promjene su očite kad je u pitanju duljina i debljina penisa. Kada dosegnete željene rezultate, možete prestati koristiti gel za povećanje penisa.

Ipak, ukoliko želite još bolje rezultate, preporučujemo nastavak redovitog korišćenja na dnevnoj bazi prema prethodno navedenim uputama. Ukoliko se disciplinirano pridržavate uputa, vjerujte, vaš seksualni život će procvjetati.

Povećanje bez nuspojava

Većina muškaraca, htjeli to priznati ili ne, priželjkuje veći penis. Veći penis nosi sa sobom brojne pozitivne ekfekte i na tijelo i na psihu. Ipak, teško se ljudi odlučuju da preduzmu nešto po tom pitanju. Ustaljeno je mišljenje da se samo zahvatom može postići željena veličina. Muškarci se, opravdano, plaše ove metode i ne pomišljaju na drugo rješenje.

Naime, procedure povećanja penisa sa sobom nose brojne potencijalne opasnosti i velike bolove. Postoji opasnost od pojave problema sa erekcijom s obzirom da su tkiva penisa izložena istezanju i neprirodnim deformacijama. Uvijek postoji rizik od komplikacija jer je to prilično teška i delikatna procedura. Stoga je strah od ove metode povećanja u cijelosti opravdan.

Pored gore navedenog, ovo je komplikovan  zahvat koji puno košta. Prosječna cijena u regionu iznosi preko 4000 eura.

U razdoblju nakon zahvata potrebna je redovita fizikalna terapija duži vremenski period. Ona podrazumijeva svakodnevnu uporabu posebnih vakum aprata pomoću kojih se spriječava povratak penisa u prvobitnu veličinu. I sve to traje najmanje šest mjeseci nakon zahvata. Tko za to još ima snage, vremena i živaca? Da ne pominjemo da za svo to vrijeme oporavka muškarac se mora odreći seksa.

Na tržištu su brojni drugi preparati za povećanje muškog polnog organa. To su uglavnom proizvodi sumnjivog kvaliteta koji često sa sobom nose rizik od brojnih neželjenih nuspojava. Uporabom vakuma za povećanje se možete povrijediti, tablete za povećanje spolnog organa mogu stvoriti ovisnost, flasteri mogu izazvati brojne alergije i tako dalje.

Postavlja se pitanje kako povećati polni organ prirodnim putem? Uporaba Titan gela podrazumijeva upravo to, potpuno bezopasno povećanje penisa na prirodan način bez rizika od bilo kakvih negativnih posljedica. Titan gel rješava problem dugoročno i ne postoji opasnost od vraćanja u prvobitno stanje. Pored toga ne može se stvoriti ovisnost niti bilo kakve alergo – reakcije.

Tiitan gel daje dugotrajne i sigurne rezultate!

Drugi preparati za povećanje penisa donose kratkotrajan efekt i uglavnom bolan proces uporabe. Ovaj gel pozitivno utječe na tkiva penisa pri čemu ona ne gube oblik i strukturu. Penis u ovom slučaju nije izložen bilo kakvom neprirodnom istezanju. Cijeli proces rasta spolnog organa je potpuno bezbolan.

Titan gel iskustva*

Najbolje svjedočenje o učinkovitosti Titan gela su zapravo iskustva brojnih korisnika. Svakom od njih je na neki način pomogao kada im je to bilo potrebno za povećanje duljine ili debljine, postizanje erekcije ili odlaganje ejakulacije. U nastavku pročitajte iskustva stvarnih ljudi kojima je Titan gel pomogao.

Goran titan gel hrMene prati ona klasična priča: redovito sam ga skrivao sam od drugih dječaka u razredu, kada bismo išli da obavimo nuždu zajedno u školski wc. Bilo mi je glupo što su imali mnogo veći spolni organ od mene za taj uzrast koji smo bili. Uvijek sam imao neki izgovor da idem sam u wc ili bih išao u kabinu ako ima. A tek kad je došlo vrijeme za djevojke.. E tad je nastao pakao. Svi bi se već u 16-oj pohvalili svojim prvim seksualnim iskustvima, a ja bih samo lagao o tome. Penis je do 23-e godine bio dugačak samo 9 cm u erekciji, što je za mene bio potpuni poraz. Čuo sam za Titan gel i počeo da ga koristim. Sada sam došao na 14 cm i vidjećemo, možda bude još napretka, mada sam i sada prezadovoljan.
Goran, 27 godine

Vanja Titan gel hrAko ste pomislili da se iza ovog imena krije muškarac, prevarili ste se – žena je u pitanju! Šalu na stranu, nisam zalutala ovdje niti došla sasvim slučajno. Želim da se zahvalim onome ko je kreirao Titan gel. Godinama sam u braku sa svojim mužem i godinama nisam zadovoljna našim seksualnim životom baš zbog veličine njegovog penisa koji je iznosio samo 11 cm. Volim ga više od svega, ali kao žensko koje ima potrebe prosto nisam bila zadovoljna. Odlučila sam da pronađem nešto što bi nam pomoglo i riješilo moja nezadovoljstva u krevetu. Nakon mnogo proizvoda i bačenog novca, naišla sam na Titan gel i odlučila da mu poklonim za 39. rođendan. Poslije samo nekoliko mjeseci, penis je porastao na čak 15 cm, a rekla bih da je i opseg nešto veći. Tako da, cure (ne samo dečki), ne oklijevajte ako imate problem kao ja. Sva sreća pa je rješivo!
Vanja, 34 godine

Mladen Titan gel hrOvaj gel radi stvar! Bukvalnooo! Nisam mogao vjerovati svojim očima što mi se dešava u gaćama nakon nekog vremena. Kad sam počeo sa uporabom, doslovce nisam nikom živom htio reći jer me bilo sramota da će me ljudi ismijevati, pošto negdje svi očekuju da jedan gel ne može pomoći u povećanju penisa. Ja sam bio uporan i desilo se ono šta sam želio. Podijelio sam vijest sa bliskim dečkima koji imaju isti problem, pa smo onako kolektivno srećni sa postignutim rezultatima. Ne radi se samo o tome da je ženama ljepše s nama, već da uopšte želim da im priđem što je ranije oduvijek bio problem. Znao sam da ako završimo zajedno, imaću onu prepreku kada dođe do kreveta. Sada živim momački san i nikad mi nije bilo ljepše sa sve 18 cm duljinom.
Mladen, 31 godina

*Napomena: rezultati korištenja proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira jednake rezultate svim korisnicima.

Pri kupovini Titan gela privatnost je zagarantirana

Kada se odlučite da riješite svoj problem na pravi način, nije jednostavno, potražiti odgovarajuće sredstvo. Prvo, u moru preparata za povećanje penisa, teško je izabrati onaj pravi koji zaista djeluje. Titan gel je krema za povećanje spolnog ogana koji učinkovito deluje i to bez neželjenih efekata.

Priznajemo, nije lako obratiti se nekome direktno i tražiti proizvod za povećanje penisa. Vjerovatno ne želite da svi znaju kakav problem imate.

Način naručivanja Titan gela je još jedna od velikih prednosti. Naime, titan gel u apotekama nećete pronaći, što znači da ne postoji šansa za čudne poglede farmaceutkinje kada upitate za ovakav preparat. Jedini način je da proizvod naručite online na našem sajtu. Pri tome, svi vaši podaci ostaju u strogoj diskreciji. Niko ne može saznati šta ste i kada kupili. Imate pravo na svoju privatnost i to vam garantiramo. Diskrecija je prilikom naručivanja i kupovine Titan gela 100% zagarantirana.