Titan gel Sverige

titan gel se

Titan gel är en innovativ produkt som används för att öka storleken och volymen på penisen utan några biverkningar. Om du är missnöjd med könets längd och din partner skulle kunna vara nöjdare, är det dags att “ta saker i egna händer”. Användningen av Titan gel ger dig möjligheten att öka penisens längd en gång för alla. Hela processen är smärtfri, naturlig och enkel.

Trots att många kvinnor hävdar att längden inte är viktig är sanningen lite annorlunda. Anonyma undersökningar visar att kvinnor fortfarande anser att längden och penisvolymen spelar en viktig roll för samlagets kvalitet. Om du är bland dem som har en penislängd mindre än 15 centimeter, är det väldigt sannolikt att din partner inte är tillfredsställd. Exakt på grund av detta har Titan gel skapats, en förberedelse för tillväxten av din penis. Den kan också påverka tillväxten av din självkänsla och din partners njutningsnivå.

Du måste komma ihåg att det inte finns någon produkt som levererar resultat över en natt, men du måste ha tålamod och tillämpa produkten dagligen. Titan gel används för att förstora din penis utan smärtsamma och tråkiga behandlingar eller långvariga återhämtningsperioder efter olika operationer. Regelbunden användning av Titan gel kan ge de önskade resultaten.

Titan gel kompositionTitan gel komposition

Titan gel är en noga utvald kombination av naturliga växtbaserade ingredienser. Det är därför det är pålitligt och helt säkert att använda. Tribulus Terrestris är en växt som är rik på steroida saponiner och polyfenoler av en afrodisiakseffekt, som ansvarar för potentierande potens och upprätthåller libido hos en man. Guarana-extraktet eliminerar nervspänning, fysisk och mental utmattning, men påverkar också stämningen.
Roten till Makka är riklig med vitaminer, mineraler och fettsyror och anses vara en supermat som ger energi till kroppen och har en positiv effekt på fertiliteten. Epimedium Sagittatum är känt i öst som en utmärkt och kraftfull aphrodisiac rik på flavonoider, som har förmågan att öka blodtillförseln till penisen.

Hur man använder Titan gel?Hur man använder Titan gel

Användningen av Titan gel är enkel. Det är ett smärtfritt förfarande som inte skapar någon obehaglig känsla före, under eller efter användning. Gelen ska appliceras jämnt, på den tvättade penisen efter duschen och fördelas över hela längden.

Håll din penis med tummen och pekfingret på roten och massera din penis försiktigt tills gelén absorberas. Det räcker att gnugga gelen i några minuter, 30-40 minuter före samlag. Efter applicering kvarstår inga spår, det förblir inga obehagliga dofter. Njut av ditt samlag!

Erfarenheter av Titan gel

Elias Titan gelNär jag var yngre försökte jag ständigt gömma honom från andra pojkar i klassen när vi gick till skoltoaletten tillsammans. När tjejerna kom, var jag den enda i besättningen som fortfarande var oskyldig, så jag ljög om det. Vid 23 års ålder var min penis endast 9 cm lång vid erektion. Jag hörde om Titan gel och jag började använda den. Nu är den 14 cm lång och jag är väldigt nöjd.
Elias, 37

Anna Titan gelJag älskar min man, men i vårt förhållande finns det en sak jag inte riktigt är nöjd med. Så bestämde jag mig för att hitta något som kunde hjälpa oss, så jag köpte Titan gel till honom. Efter några månader växte penisen, och jag skulle nog säga att även volymen blev större. Nu älskar jag honom ännu mer!
Anna, 31

 

Charlie Titan geNär jag började använda det ville jag inte säga någonting till någon, för jag var rädd att folk skulle skratta åt mig. Jag var tålamodig och det som jag alltid hade längtat efter hände, jag fick en större penis. Nu lever jag drömmen och har en längd på 18cm.
Charlie, 22

 

Liam Titan gelJag var inte missnöjd med längden på min penis, men hade tyvärr ett problem med varaktigheten av erektionen. Även om jag försökte ändra på det på något sätt lyckades jag inte förrän jag började använda Titan gel. Nu är erektionen långvarig, stark och penisen är något större, både i volym och längd.
Liam, 30

 

Hur och var köper man Titan Gel?

Processen görs i bara några steg. Först: du måste fylla i din grundläggande information i formuläret och skicka beställningen. Sedan kommer vår operatör att ringa dig för orderbekräftelsen. När det är klart kommer du att få paketet till din hemadress och betala för det.