Titan gel Srbija

Titan gel SR

Titan gel je inovativan preparat koji je koristi za povećanje penisa, bez neželjenih posljedica. Ukoliko ste nezadovoljni dužinom svog polnog organa, ali ništa zadovoljnija nije ni vaša partnerka, vrijeme je da „uzmete stvar u svoje ruke“. Korištenje Titan gela donosi mogućnost da se dogodi povećanje dužine ali i obima penisa jednom zauvijek. Cijeli proces je bezbolan, prirodan i jednostavan.

Iako mnoge žene tvrde da dužina nije bitna, istina je ipak malo drugačija. Anonimne ankete pokazuju da žene ipak smatraju da dužina i obim igraju veliku ulogu u kvalitetu seksualnog odnosa. Ukoliko ste među onima čija je dužina penisa manja od 15 centimetara, velike su šanse da vaša partnerka neće biti zadovoljna, ali ni zadovoljena. Upravo zbog toga napravljen je Titan gel, preparat za povećanje polnog organa, koji će uticati i na rast vašeg samopouzdanja, ali i nivoa uživanja vaše partnerke.

Trebate imati na umu da ne postoji preparat koji donosi rezultate preko noći, nego je potrebno da budete uporni i istrajni, te preparat nanosite svakodnevno. Titan gel se koristi kako bi povećao vaš penis, bez bolnih i dosadnih tretmana, te dugotrajnih perioda oporavka nakon raznih zahvata. Titan gel redovonom upotrebom može pružiti željene rezultate.
Za razliku od drugih proizvoda koji se nude na tržištu, Titan gel je potpuno prirodan i pouzdan, a njegovo korištenje ne nosi nikakve rizike i posljedice po vaše zdravlje. Put kojim se ide do impresivnih rezultata je zdrav i bezbolan.

Titan gel sastavTitan gel sastav

Titan gel čini pažljivo odabrana kombinacija prirodnih biljnih sastojaka. Upravo zato je pouzdan i potpuno siguran za korištenje. Ekstrakti biljnog i životinjskog porijekla su revolucionaran spoj koji obezbjeđuju njegovu efikasnost, bez neželjenih posljedica.

Tribulus Terrestris je biljka bogata steroidnim saponinima i polifenolima afrodizijačnog dejstva, zaslužnim za pojačavanje potencije i održavanjem libida kod muškarca. Ekstrakt guarane eliminiše nervnu napetost, fizičku i mentalnu iscpljenost, ali utiče i na raspoloženje. Korjen mace obiluje vitaminima, mineralima i masnim kiselinama, te se smatra super hranom koja tijelu daje energiju te povoljno utiče na plodnost. Epimedium Sagittatum je na Istoku poznat kao odličan i snažan afrodizijak bogat flavonoidima zaslužnim za povećanje dotoka krvi u penis.

Kako se koristi Titan gelKako se koristi Titan gel

Upotreba Titan gela je jednostavna. U pitanju je bezbolan postupak koji ne stvara nikakav osjećaj neprijatnosti prije, za vrijeme ili nakon upotrebe. Nakon tuširanja na čist polni organ gel se nanosi ravnomjerno, cijelom dužinom. Pridržite penis palcem i kažiprstom na korijenu i nježno masirajte penis dok se gel ne upije. Dovoljno je nekoliko minuta utrljavati gel, 30-40 minuta prije seksualnog odnosa.

Nakon nanošenja ne ostaju nikakvi tragovi, niti ima neugodnih mirisa. Ostaje vam čvrst penis, spreman za užitak u seksualnom odnosu.

Titan gel iskustva

Slavko Titan gelDok sam bio mlađi skrivao sam ga od drugih dječaka u razredu kada bismo išli zajedno u školski wc. Patio sam jer su svi imali mnogo veći polni organ od mene. Uvijek sam imao neki izgovor da idem sam ili bih išao u kabinu ako ima. Kada su na red došle djevojke, ja sam jedini u društvu ostao nevin, pa sam lagao o tome. U 23. godini penis u erekciji mi je bio dugačak svega 9 cm. Čuo sam za Titan gel, počeo da koristim. Sada je dugačak 14 cm i prezadovoljan sam.
Slavko, 44

Dragana Titan gelSvog muža obožavam, međutim, u našem odnosu ipak postoji nešto čime nisam zadovoljna, a to je seks. Kako to ne bi uticalo na naš brak, odlučila sam da pronađem nešto što bi nam pomoglo i riješilo problem mog nezadovoljstva. Za 39. rođendan sam mu kupila Titan gel. Nakon nekoliko mjesec penis je porastao, a rekla bih i da je obim nešto veći. Sada ga volim još više!
Dragana, 34

Predrag Titan gelNisam mogao da vjerujem svojim očima kada sam skontao šta mi se dešava u gaćama nakon nekog vremena korištenja Titan gela. Kad sam počeo da ga koristim nisam nikome ništa govorio jer me bilo sramota da će me ljudi ismijati. Bio sam uporan i desilo se ono što sam oduvijek priželjkivao, a to je da imam veći penis. Sada živim momački san i nikad mi nije bilo ljepše sa dužinom od 18cm.
Predrag, 27

Dejan Titan gelNisam bio nezadovoljan dužinom svog penisa, ali nažalost imao sam problem sa trajanjem erekcije. Par minuta i to je to, sve žene sa kojima sam bio su nakon par pokušaja dizale ruke od mene i naš kontakt se završavao. Iako sam se trudio da to nekako promijenim, nisam uspio dok nisam počeo koristiti Titan gel. Sada je erekcija dugotrajna, snažna, a i penis je nešto veći, i obimom i dužinom.
Dejan, 36

Kako naručiti Titan gel

Titan gel može biti vaš u samo dva klika. Dovoljno je da ostavite svoje podatke u formularu koji se nalazi na dnu stranice. Nakon toga naši operateri će vas pozvati kako bismo dogovorili detalje isporuke. Nakon nekoliko dana proizvod će biti isporučen na vašu adresu. Plaćanje se vrši nakon isporuke. Garantujemo diskreciju i čuvanje vaših podataka.